Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli mecra saksılıkları veya dolaplar bu alanda şatafat bir hava oluşturmanın yüksek bir yolunu sunar.

Tabii renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve ülke tonları yan kırmızıır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha canlı bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden başka renklerle uyumlu bir renktir.

Fariğ mekan tasarlamak isteyenler muhtevain tabii malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da ak mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir bulaşık yaratacağı unutulmamalıdır.

çağdaş bir tarza akort sağlayıcı en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem mekân hem bile mekan düşüncemlarında bu sene kontramıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu hatmda size en çok yeğleme edilen kemiksiz gri duvar boyası renkleri için bilgiler yöneltmek istedim.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseri nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın canipı aralık antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı evet.

Henüz soğuk tonlarla baş başa kullanıldığında rahatlatıcı bir etki yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında elan bıçkın ve çağdaş bir görünüm katkısızlar.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu sahaın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve yüreklilik duygusunu antrasit renk tonları kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

Karşılık 6 Antrasit rengi, saf renklerle birleştirildiğinde sadece ve sıcak bir tarz yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir uyum yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile entegrasyon katkısızlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde biraşkın farklı tarzda dekorasyona geçim katkısızlaması yüz sıkça tercih edilir.

Elan modernize ve elan az karakterize mekanlar muhtevain ise grinin itici tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup bir zaman daha keleş ve sınai bir atmosfer esenlayacaktır.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina antrasit duvar boyas oflaz bir geçim esenlar. Koltuklar sprey boya ile masalar yahut raflar gibi antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve safi çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page